KWB Air Systems

Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing waarbij stof, geur en ammoniak voldoende wordt afgevangen, zodat uw omgeving geen overlast ondervindt? KWB Air Systems levert en installeert chemische en biologische luchtwassers voor de industrie en intensieve veehouderij. 

De luchtwassers van KWB Air Systems voor de intensieve veehouderij zijn officieel DLG gecertificeerd en onderworpen aan de Signum test. Daarnaast hebben onze luchtwassers een RAV (Regeling Amoniak en veehouderij) erkenning. 

 

CBgroep

Sinds maart neemt CBgroep uit België onze activiteiten over. CBgroep heeft, net als ons, kwaliteit hoog in het vaandel staan. Via ons dealernetwerk zal CBgroep hun productie van hoogtechnologische luchtzuiveringssystemen kunnen opschalen. Meer info: www.cbgroep.beMissie KWB Air Systems 

Onze missie is het bieden van gegarandeerde oplossingen in luchtzuivering voor de intensieve veehouderij en de industrie. Wij beschikken over jarenlange praktijkkennis van diverse luchtzuiveringstechnieken, en denken graag met u mee. Daarnaast bieden wij passende oplossingen in kunststof productie en reparatie. 

Bezoek de website van KWB Air Systems